Rólam

Varga Diána vagyok, gyerekagykontroll oktató, sport-mentális tréner.

Az egri Eszterházy Károly Főiskola után tanulmányaimat az ELTE Pedagógia és       Pszichológiai Karán folytattam, a Mesterképzést Neveléstudomány szakon végeztem el. Ezt megelőzően Pszichológiai-asszisztens, és Mentálhigiénés konzulens tanulmányokat folytattam. Neurofeedback-trénerként a  Magyar Relaxációs Egyesületnél végeztem.

Mindezek előtt színész diplomát a Magyar Színészkamarától kaptam.  Az ott  töltött 10 év nagy segítség volt számomra az önkifejezés, nyilvános szereplés és a kommunikáció terén, melyet a tanítás/ oktatás terén kamatoztatok jelenleg. Nem búcsúztam el a „deszkától” teljesen, hiszen a katedra az én „színpadom.” Hiszek a játék erejében!

Gyerekagykontroll tanfolyamokat 2008 óta tartok Budapesten, és szerte az országban. Az elmúlt tíz évben öröm volt látni, hogy a gyerekek megszabadulnak a görcseiktől, szorongásaiktól, és egyre magabiztosabban lépkednek a felnőttkor felé. Megtanulnak célokat kitűzni, és azokat el is érni. A Silva féle agykontroll az életembe rengeteg pozitív fordulatot hozott, és nagyon jó érzés, hogy ezt tovább adhatom. Jómagam a felnőtt kurzust dr. Domján Lászlónál végeztem, aki a módszert Magyarországra elhozta.

Számos szakmai elismerést kaptam az elmúlt tíz évben, de a legfontosabb számomra a tanfolyamról távozó gyerekek csillogó szeme, ölelése, a szülők és a gyerekek levelei, visszajelzései. Velük örülök, és általuk fejlődök.

Bajnok Műhelyemben sportoló gyerekekkel foglalkozom egyénileg. Fizikai teljesítményüket segítem a mentális technikák átadásával, ezzel támogatva pszichés felkészülésüket. Számos csapattal és egyéni élsportolóval volt szerencsém együttdolgozni, melynek eredményeiről a Bajnok Műhely weboldalán lehet tájékozódni.