Szülők kérdései

  1. Képes a gyerekem a módszert elsajátítani 1 hétvége alatt?

Persze, a gyerekek fogékonyak, könnyen tanulnak. Ráadásul a technikákat játékosan, sok mozgással sajátítják el, lazán. A hétvége élményekkel teli és izgalmas a gyerekek számára.

  1. Hogyan lehet jelentkezni a tanfolyamra?

Az oldalon található „Jelentkezés” linkre kattintva kitöltve a jelentkezési lapot. Ezután emailben kap tőlem egy tájékoztató emailt a tanfolyamról.

  1. Hol vásárolhatom meg a gyerektanfolyamra a jegyet?

A gyerektanfolyamot minden gyerekoktató maga szervezi. Nálam emailben lehet jelentkezni a tanfolyamra, vagy a weboldalon található „Jelentkezési lap” kitöltésével.

  1. Hova kell utalnom a tanfolyam összegét, vagy az előleget?

Ez oktatónként változik. Nálam nincs se előleg, se teljes összeg befizetés. Bizalom alapon, tíz éve működöm így, és kiválóan bevált. Az általam küldött tájékoztató emailre kérek csupán egy írásos visszajelzést adatokkal, mely egyben írásbeli regisztráció a tanfolyamra.

  1. Mikor szükséges ismétlő tanfolyamra menni gyerekemnek?

Gyerekkorban érdemes évenként egy alkalommal megismételni a tanultakat. Javasolni szoktam, hogy érdemes másik oktatónál ismételni, mint akinél végzett, hogy ugyanazt a tananyagot más szemszögből is megismerje, így sokkal színesebb, szélesebb látókörben lesz rálátása a tanultakra. Természetesen annál az oktatónál is lehet ismételni, akinél végzett gyermeke. Ismétlés a gyerekagykontroll igazolvány felmutatásával lehetséges.

  1. Ha úgy érzem, hogy gyermekem lelkesedése alább hagyott, hogyan tudnám elérni, hogy gyakorolja a tanultakat vagy beépüljön az életébe a módszer?

A szinten tartásra és újabb motivációk szerzésére kiváló a gyerekklub. A klub 2010 óta működik, azzal a céllal, hogy a tanfolyamot végzettek szinten tartsák a megszerzett tudást, és jó élmény havonta egy alkalommal megosztani egymással a tapasztalatainkat. Minden hónapban érkezik hozzánk vendég, aki sikereivel, példájával újabb és újabb motivációt ad nekünk. Tombola is van, minden hónapban, értékes nyereményekkel.

  1. Mire jó az agykontroll igazolvány? Ha elvesztem, hogy lehet pótolni?

Számos továbbképző tanfolyamon biztosít kedvezményt. (Hatékony tanulás, Lépéselőny, Villámolvasás, Felnőtt agykontroll tanfolyam. ) Elvesztése esetén azt az oktatót kell keresni, akinél végzett gyermeke, és vele egyeztetni az igazolvány pótlását.

  1. Részt vehet-e szülő a tanfolyamon?

Minden verzió lehetséges: van olyan eset, amikor a gyermeknek biztonságot ad, hogy a szülő ott van vele, abban az esetben persze, javaslom. Van olyan eset, amikor a gyermeket zavarja, hogy a szülő jelen van, és nem tud úgy ellazulni, ahogy az neki a legideálisabb lenne a tanulás céljából. Ezt a kérdést mindig a szülőkre bízom. Ők tudják, mi a legjobb gyermeküknek, beszéljék meg közösen, és legyen úgy, ahogy mindenkinek a legjobb.

  1. Mi történik, ha mégsem tud megjelenni a tanfolyamon a gyermek, pedig előzetesen regisztrált a tanfolyamra, azaz részvételi helyet foglalt rá?

Lásd: 4. kérdés. Mivel nálam nincs előleg, csak írásos regisztráció, ami bizalom alapján működik, így kölcsönösen várom a bizalmat visszafelé, hogy időben erről értesít a szülő. Amennyiben nem jelenik meg a tanfolyamon, és semmilyen értesítést nem is kapok erről, akkor a legközelebbi alkalommal, amikor az általam tartott tanfolyamra jönne, 100%-os előleggel tud regisztrálni.

  1. Hogy tudnám rábeszélni gyermekemet a tanfolyamra? Szeretném, ha menne, de ő nem akar?

Semmiképpen ne tegye, ne beszélje rá! Javaslom a weboldalamon található gyerekriportokat megnézni vele együtt, melyek remélhetőleg motiváltan hatnak rá!