Tízmilliószoros nap! Most írod a jövőt!

409623_403261883068777_636434824_n

A blog indul! Tízmilliószoros nap. Tökéletes időzítés! Megosztom veletek azokat az élményeket és tapasztalásokat, amelyeket a tanfolyamok közben és után az elmúlt tíz évben átélhettem. Tízmilliószoros napon figyel mindenki a gondolataira. Holnap is? Holnap után? A jó öreg Mester is megmondta: „ A gondolat valósággá válik!” Ezekkel a mondatokkal indítottam el az első gyerek agykontroll tanfolyamot 2008-ban, s azóta is ez a kezdő mondat!

Felelősség a gyermekcipőben járó lelkekkel foglalkozni.  Az utolsó lökést pár hete egy testvérpár üzenete adta. Pontosan tíz évvel ezelőtt végeztek tanfolyamot, aztán felcseperedtek. Jött egy élethelyzet és tudták ott van a kezükben az az eszköz rendszer amit tanultak, ahogy Domján Laci mondja: „szerszámosláda”, vagyis a tanfolyamon elsajátított technikák összessége, mellyel megoldást találhatsz az előtted álló kihívásokra. Sokszínű és izgalmas évek történeteiről szól majd a blog. Voltak sírós, voltak nevetős szerelések és voltak életre szóló meghatározó találkozások.

Aktuális a téma: gimnáziumi felvételi. Adott egy tizenkét éves fiú. Szeretne egy „erős” budapesti nyolcosztályos gimnáziumba bekerülni. Nem sok az esély, 98. a listán. 15 fő felvétele a garantált. Használva a pozitív gondolatokat (nem csak a tízmilliószoros napon) és a céltáblát, eléri célját! Idézet a család leveléből:

Tudod, a tábla az hetekig kinn volt az ágyánál, hogy örömmel értesítünk, hogy felvették  stbstb. Nem igazán hittem benne, de azért miért ne alapon gondoltam rá. Aztán egyik nap lélekszakadva jön haza, hogy az osztálytársnője mondta neki, hogy ma lesz a nyelvi szintfelmérő, téged is felvettek! ???  mi van? Nem hitte el, mert mostanában nem voltak jóban ezzel a kislánnyal, szóval hazarohant és megnéztük a listát, amin valóban szerepelt. Szóval felvették …… aimnáziumba, jövő évtől a 7.c-be jár !!! A vicc az, hogy a postán nem kaptuk meg időben a csomagot, ezért nem értesültünk róla, csak amikor a szintfelmérőre elrohantunk (kezdő angolból, hisz eddig sosem tanulta a nyelvet, szóval írnia sem kellett semmit – ezt persze tudtuk előre) és visszajöttünk, akkor találtuk meg az „ÖRÖMMEL ÉRTESÍTÜNK, HOGY FELVÉTELT NYERTÉL….” kezdetű levelet a postaládában.  Tehát mindenki kiesett előtte, mást választott – máshova ment, így ő bekerült!    Dia – nem értem, hogy és miért, de mindenesetre NAGYON ÖRÜLÜNK!”

A gondolatoknak, szavaknak ereje van. Most írod a jövőt! Figyelj rá mindig, és ne csak a mai, tízmilliószoros napon!

Tartsatok Velem legközelebb is!