Visszajelzések

SZÜLŐK VISSZAJELZÉSEI: (VÁLOGATÁS)

 

Nagyon köszönjük a képeket, de ezen felül különösen a gyerekeknek adott két napot!

Katának nagyon nagy élmény volt, és öröm volt látni a lelkesedését, most pedig öröm látni, hogy a megszerzett tudást alkalmazza is, sőt a testvérének is megtanított dolgokat! Még egyszer  köszönet a gyerekeknek adott kedvességedért, odafigyelésedért és a könnyed profizmusért!

(T. E. –Édesanya)

 

Nagyon tetszett a bemutató óra, a személyisége igazán ösztönző, lelkesítő, fantasztikus pedagógus, példakép a gyerekeknek, kedves Diána! Örülök, hogy eljuthatott Önhöz Jázmin. Egyébként hiába volt mindkét napon hétvégén “leterhelve” Jázmin, mégis annyira feldobott volt esténként, és olyan lelkes, hogy többet használt neki a tanfolyam, mintha csak pihent volna hétvégén, frissen tudta kezdeni a hetet. Köszönjük szépen, remélem, még fognak találkozni Jázminnal, további sok sikert kívánok Önnek a gyerekekhez!

(E. Zs. – Édesanya)

 

Tudtátok, hogy nálunk “2015 Richter Aranyanyu” díjas pedagógus Varga Diána tartja a GYEREKAGYKONTROLLT teltházzal 3 éve? Nem csak az egyik leghasznosabb dolognak tartom a tanulás, a stressztűrő-képesség és az egész gondolkodás terén ezt a módszert, hanem egy élvezetes, vidám, játékos hétvégét is adunk vele a gyerekeknek!

(Ú. A. –Édesanya FB bejegyzése)

 

A gyermekeim ma gyerek agykontroll tanfolyamon vettek részt. Nagyon elvezték és tele élménnyel és pozitivizmussal jöttek haza, minden csoda technikát elsajátítva.

A tanfolyam színvonalát és minőségét szeretném megköszönni Diának. Dia szuper voltál és csodát tettél a két gyermekemmel. Köszönjük, hogy ott lehettünk! Sok-sok anyai szeretettel ajánlom bárkinek, akinek a gyermeke fejlődése fontos.

(O. L.- Édesanya)

 

Gyermek agykontroll tanfolyam. Hogy én mennyire örülök annak, hogy ilyen szellemi táplálékkal ruházzák föl a gyermekeimet! Ez a bemutató óra magával ragadó volt! Köszönjük Varga Dia! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy gyerekét vigye el lehetőség szerint egy ilyen tanfolyamra!

(N. Á.- Édesapa)

 

A magam részéről-én mint kísérő voltam ott- nagyon sok tapasztalatot szereztem,és öröm volt nézni a gyerekeket is. Dia értő módon kezelte őket és mindent megtett azért, hogy átadja a tudását. Köszönjük és várjuk a klub lehetőséget, mert Gergő is szeretné folytatni.

(S. K.)

 

Tanultam Öntől Dia. „Határszabást”. Klassz volt, elegáns, és ügyes!Kiemelte. Figyelmeztette. Szelíden és határozottan. Tanítani lehetne…így a tanítást. Ön már inkább tanár, mint színész. Vagy ami még jobb: mindkettő! Üdvözlettel:

Márti-Édesanya

 

Be merem vallani utólag, hogy fenntartással érkeztem a tanfolyamra…az első kellemes meglepetés az volt, hogy Dia milyen szintű empátiával volt képes a sokféle gyerekhez viszonyulni, és figyelmüket két napon keresztül megtartani.

A.- Édesanya

 

Kedves Dia!

Úgy érzem, hogy dr. Domján Lászlóhoz méltó oktatásban részesültek a gyerekeim. Külön köszönet érte! Sok sikert!

K.- Édesanya

 

GYEREKSIKEREK: (VÁLOGATÁS)

A siker, amire a legbüszkébb vagyok, hogy egy héttel a felvételije előtt meggyőztem a barátomat, hogy végezze el az agykontroll tanfolyamot. Nagyon húzódozott, de végül rászánta magát, és elvégezte. A felvételin már használta is a technikákat, és be is jutott a vágyott iskolába. Azóta együtt járunk gyerekklubba is, ahol többször nyertem a tombolán, és kétszer már tanfolyami ismétlőjegyet is!

(C. Bence)

 

Tegnap volt a vizsgaelőadásunk a Tánciskolával, és az azt megelőző napon elmetükrével és titkos üzenettel kértem a tánctanáromat, hogy kapjak én is kupát. A vizsgán névre szóló kupát kaptam, az EB-n való szereplésemért.

(K. Viki)

 

Hazaértem agykontrollról, és rögtön kipróbáltam a kutyámnak a titkos üzenetküldést, mert nem fogadott szót soha. Lementem alfába, a 3-1-re módszerrel és megüzentem neki, hogy „amikor azt mondjuk, hogy ül, tedd le a feneked!” Kijöttem alfából, és kipróbáltam. Hétszer mondtam, hétből hétszer sikerült. Azóta szót fogad!

(Márk)

 

Az ébredéskontroll rögtön a tanfolyam után, kedden sikerült a testvéremnek és nekem is. A legtöbb tantárgyat zsenimozizással tanuljuk és a versenyeinken lazítással szoktuk megnyugtatni magunkat. Kisebb megfázások során a titkos kuckónkban gyógyítjuk meg magunkat sikeresen.

(P.D. és P.T. )

 

A gyerekagykontrollon tanultak a hétköznapokban nagyon nagy szerepet játszanak, mind a sportban, iskolában és otthon is. Például megtanultam uralkodni magamon, ha a kosárpályán valami nem sikerült, a három ujj technika segítségével egy perc alatt vissza tudtam zökkenni és utána a meccsen 100%-kal dobtam! Valamint az egyik kutyámnak gerinc sérve volt és azt mondták az orvosok, hogy meg kell műteni, hogy újra lábra tudjon állni viszont a műtét nem lett volna biztonságos. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom a kutyámat titkos üzenettel meggyógyítani, most már vígan szaladgál a kertben és semmi baja. Ez még csak pár dolog azok közül amiket véghez vittem az agykontroll segítségével!

(S. Szonja)

 

Pénteken rabló-pandúroztunk az osztállyal. Amikor kergettem egy “rablót”, kibicsaklott a bokám és elestem. Nagyon fájt a lábam. Egy kis idő után eszembe jutott a fájdalomcsillapító technika. Mivel a kezem már a fájós bokámon volt el kezdtem mondogatni, hogy: Elmúlt, Nem fáj, Elmúlt, Nem fáj…  Hamarosan már nagyot csökkent a fájdalom. Tovább futottam. Egy-két perc múlva már egyáltalán nem fájt a lábam!!!

(P. Zsófia)

 

Képzeld tegnap a tanfolyam után felmentünk a szabadság szoborhoz. Felértünk és lefelé megnéztük az új (felújított) csúszda parkot. A védő szőnyeg nedves volt így akkorát zakóztam ,hogy csak na. Meg próbáltam a fájdalom elleni technikát és 10 másodperc alatt már nem fájt a térdem. Amikor később hazafelé jöttünk a leghosszabb sávba álltunk közben összetettem a három ujjam és a következő lámpánál csak mi voltunk a sorban utána 600 méterig nem kellett a lámpák miatt megállnunk!

(K.GY. Péter)

 

Az órán, amikor titkosan üzenetet küldtünk valakinek, én a barátnőmet, Pannát választottam. Pannát már nagyon rég láttam (nálunk az 1 hét az sok) mivel az utolsó napon lebetegedtem….Azóta nem is beszéltünk, és mivel őszi szünet van, szerettem volna áthívni. De arra gondoltam, kipróbálom, hogy tényleg tudok-e ügyesen üzenetet küldeni, és megüzentem Pannának, hogy ma 18.00-kor hívjon fel! Nos, hazaértünk. Már este hat óra volt, Anya szólt, hogy nem hívott. Mondtam, hogy várjunk egy kicsit, lehet, hogy még nem kapta meg az üzenetet. Negyed hétkor már egy picit kezdtem elszomorodni, hogy valamit rosszul csináltam. Éppen néztem a TV-t és az új célfüzetemet díszítettem, mikor pontban fél hétkor megcsörrent a telefon. Én annyira boldog voltam, mikor meghallottam Panna hangját, hogy azt el sem lehet mondani. Mikor leraktam a telefont, rögtön rohantam a géphez, hogy ezt elmeséljem neked. Természetesen Pannával megbeszéltük, hogy holnap megyek hozzá.10 órára. Ez volt az én mai sikerem, amiért még mindig vigyorgok.

(N. Adrienn)

 

Számomra kezdő agykontrollosnak elképesztő volt ami ma és tegnap velem történt. Tegnap fáradtan hazaérkeztem és gondoltam kipihenem a 2 nap fáradalmait. Befeküdtem az ágyba és gondoltam bekapcsolom a tévét. A bökkenő az volt, hogy nem találtam a távirányítót. Be kellett vetnem a három ujj technikát. Összeérintettem tehát a 3 ujjam és mondtam magamban, hogy meg lesz a távirányító. Valamiért azt éreztem, hogy az ágy körül lesz, de nem találtam. Újra benéztem az ágy mögé és jobban betekintve már láttam, hogy ott van Ma pedig az történt, hogy átmentem a boltba és nagyon sokan álltak sorban, hiszen egy kassza volt megnyitva. Eszembe jutott a te storyd hogy játszani szoktál ezzel, hogy összerakod az ujjaid és például gyorsan lemegy a sor vagy kinyílik egy új kassza. Én is kipróbáltam és kinyílt egy új kassza. Elképesztő élmények voltak ezek számomra.

(H. Erik)

 

GYEREKSZÁJ: (VÁLOGATÁS)

Szia Dia!

Imádok itt lenni. Nagyon hasznos amit eddig mutattál nekünk. Ja és isteniek a játékok.

V.J.

 

Nagyon jó ez a tanfolyam. Szívesen járnék minden nap ide, iskola helyett. Nagyon jó, hogy így könnyebben tudunk tanulni is, és könnyebben elérjük a céljainkat.

Anna

 

Kedves Dia!

Nagyon tetszett a tanfolyam. Úgy látom, sok történetet tudsz a tanítványokról. Jól tanítasz. Ügyes vagy! Köszönöm, hogy tanítottál.

Csongi

 

Nagyon érdekes volt ez a két nap, nagyon várom már, hogy kipróbálhassam a különböző technikákat. Tetszett, ahogy az órákat tartottad. Kíváncsian várom a gyerekklubot.

Lili

 

Szerintem ez a foglalkozás nagyon segíteni fog a gyerekeknek. Én azt javaslom, hogy szervezzetek gyűjtést, hogy növekedjen az oktatás!

Vincus

 

Nekem nagyon tetszik az agykontroll, olyan, mint egy hatalmas varázslat! Először nem akartam idejönni, de nagyon megérte!

Petra

 

Ezt a tanfolyamot az iskolákban is igazán taníthatnák! Nagyon kedves vagy és aranyos!

Dóra

 

Legszívesebben suli helyett is ide jönnék. Vannak olyan gyakorlatok, amik egyszerűen varázslatosak. Mint a Harry Potterben! Mondjuk ez egy kicsikét jobb!

Kíra

 

Ez egy fantasztikus dolog, amit te csinálsz. Nagyon felnézek rád! Nagyon sok türelmed van hozzá! Gratulálok!

Zsófi

 

Tetszett az agykontroll! Te vagy az ász! Sorry, hogy rosszak voltunk.

Geriék

 

Nagyon jó volt, hogy lementünk alfába, nekem tetszett. Remélem, míg itt vagyunk meg fogok javulni, hiszen ezért jöttem.

Magdi